LİNGUAL ORTODONTİ DERNEĞİ SİZİ 10-11 EYLÜL 2021'DE İSTANBUL'A

LİNGUAL ORTODONTİ DERNEĞİ ULUSLARARASI SEMPOZYUMU'NA BEKLİYOR

"Boğazın lingual yakası"

Değerli Meslektaşlarım,

Lingual Ortodonti Derneğimizin Uluslararası Sempozyumu’nun 10-11 Eylül 2021 tarihlerinde, iki kıtanın birleştiği yerde, güzel İstanbul’da, gerçekleşeceğini bildirmekten onur duyarım.

Günümüz diş hekimliğinde ortodonti endikasyonu olan erişkin hastaların estetik kaygılarının getirdiği tedavi kısıtlamaları düşünüldüğünde, lingual ortodonti, gerçekten görünmeyen tek ortodontik tedavi seçeneği olarak sadece hasta memnuniyetini sağlamakta değil hekimlerin vaka sayısının artmasında da vazgeçilmez bir konum almıştır.

Ülkemizden  ve dünyanın pek çok yerinden gelecek olan çok değerli konuşmacılarımız, sözlü sunumlarıyla bize bilimsel destek vererek bizlerle deneyimlerini ve araştırmalarını paylaşacaklar; bu anlamda lingual ortodonti ile ilgili yenilikleri çok yakından takip edeceğiz ve klinik pratiğimize lingual ortodontiyi nasıl daha fazla adapte edebileceğimizi göreceğiz.

Sempozyumumuz, lingual ortodontiye gönül veren, merak eden ve tanışmak isteyen tüm meslektaşlarımızı mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmeleri paylaşmak ve tartışmak adına bir araya getireceği gibi; birbirinden güzel sosyal etkinliklerle çok güzel anılara ev sahipliği yapıyor olacak.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “İki büyük cihanın birleştiği noktada, Türk vatanının ziyneti, Türk tarihinin serveti, Türk milletinin gözbebeği İstanbul, bütün vatandaşların kalbinde yeri olan bir şehirdir.” Tüm meslektaşlarımızı güzel İstanbul’umuzun muhteşem boğazında lingual ortodonti şölenine bekliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla

Dr Didem Aktan

Lingual Ortodonti Derneği ve Sempozyum Başkanı

Davetli Konuşmacılar